درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

تذکرات شفاهی نمایندگان درباره گرانی و تورم و مطالبات معلمان اعزام به خارج

نمایندگان در جلسه علنی امروز مجلس در تذکرات شفاهی خود به موضوعاتی همچون گرانی کالا‌ها، تورم و بالا بودن اجاره بهای مسکن اشاره کردند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۲ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 08
کد خبر: ۱۸۳۱۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز خطاب به مسئولان اجرایی درباره تورم، گرانی کالا‌ها و بالا بودن اجاره بهای مسکن تذکر دادند که در این گزارش می‌خوانیم:

 

*ضرورت اقدام عاجل دولت برای رفع تورم

حجت‌الاسلام محمدتقی نقدعلی نماینده خمینی شهر در تذکر شفاهی خود خطاب به رئیس جمهور گفت: در عین حال که از اقدامات زیرساختی شما در عرصه انرژی، فروش نفت، دیپلماسی قوی، تولید و اشتغال تشکر و قدردانی می‌کنیم، باید عنوان کرد دیگران نمی‌توانند ادعا کنند سال‌های قبل چنین بوده چرا که 8 سال رکود را تجربه کرده‌اند.

 

وی تصریح کرد: از شما می‌خواهیم این اقدامات منجر به رفع تبعیض شده و تأثیرش در معیشت مردم احساس شود زیرا اکنون مردم آن را حس نمی‌کنند؛ بنابراین پیشرفت باید با عدالت قرین شود. امروز قیمت مرغ و مایحتاج عمومی وضع مناسبی ندارد.

 

نماینده خمینی‌شهر در مجلس ادامه داد: امروزه وقتی در مجامعی حاضر می‌شویم مردم انتظار دارند اقدام عاجلی برای تورم و معیشتشان صورت گیرد و همواره از ما در این رابطه سوال می‌کنند.

 

*کاروان گرانی به کجا می‌رود

بنابر این گزارش، جعفر راستی نیز در تذکر شفاهی خود گفت: آقای رئیس جمهور چرا جلوی گرانی و افزایش قیمت کالاها گرفته نمی‌شود؛ کاروان گرانی به کجا می‌رود، چرا قیمت مرغ به مرز 85 هزار تومان رسیده است.

 

نماینده مردم شبستر در مجلس تأکید کرد: مردم با این درآمد کم باید مرغ و گوشت را در خیال خود ببینند.

 

وی بیان کرد: حضرت آقا فرموده‌اند که درباره وزارت آموزش و پرورش نباید بیش از این تعلل کرد؛ هر چه سریعتر وزیر پیشنهادی به مجلس معرفی شود.

 

*مردم توان تمدید اجاره بهای مسکن را ندارند/ میدان داری دلالان و سودجویان در بازار آشفته ملک

همچنین کیومرث سرمدی واله نماینده اسدآباد در مجلس در تذکر شفاهی خود خطاب به نمایندگان مجلس، گفت: آیا در جریان اتفاقات اخیر در بازار مسکن هستید؟ مردم محله به محله و شهر به شهر عقب می نشینند و نمی توانند اجاره نامه های خود را تمدید کنند. در کجای دنیا این میزان نابسامانی در بازار مسکن وجود دارد؟

 

وی با طرح این سوال که چرا این میزان دلال و سودجو در بازار مسکن میدان داری می کنند، افزود: مسئولان برای شناسایی مناطق خالی از سکنه چه کاری انجام دادند؟ ده ها راه مطمئن برای این امر وجود دارد، چرا در خصوص خودرو امکان اتصال هر خودرو به یک کدملی وجود دارد اما در بحث مسکن امکان پذیر نیست.

 

نماینده اسدآباد در مجلس با بیان اینکه دریافت مالیات از خانه های خالی تنها راهبرد ساماندهی بازار آشفته اجاره مسکن است، افزود: اجرای قانون مالیات بر عایدی سرمایه و توجه جدی به آن راه برون رفت از بازار آشفته خرید و فروش و سوداگری در حوزه مسکن است. بیرون از مجلس مردم فکر می کنند نمایندگان از اوضاع آشفته بازار مسکن بی خبر هستند.

 

سرمدی در تذکری خطاب به رئیس سازمان برنامه و بودجه و سرپرست آموزش و پرورش، گفت: مطالبات معلمان اعزام به خارج علیرغم رأی قطعی دیوان عدالت اداری پرداخت نشده است./ تسنیم

ارسال نظر